Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

10 roliga sätt att gratulera din vän till hans eller hennes nya jobb

Din vän har äntligen fått det där jobbet som han eller hon har intervjuats för. De känner sig förmodligen ganska nöjda med sig själva just nu, och det borde de vara! Men varför inte hjälpa dem att fira genom att ge dem ett gott skratt med något av dessa 10 roliga gratulationsmeddelanden?1.

  1. Hej, grattis till det nya jobbet! Jag visste att du var en vinnare så fort jag såg att du tog på dig den fina intervjuoutfiten.
  2. Så du är officiellt en företagsförsäljare nu, va? Grattis!
  3. Välkommen till den verkliga världen! Nu kan du börja betala av dina studielån!
  4. Grattis till det nya jobbet! Kom bara ihåg att med stor makt följer stort ansvar… eller något liknande.
  5. Jag har alltid vetat att du var ämnad för storhet! Grattis till att du äntligen har uppnått det!
  6. Jag är så stolt över att du fick det där fina jobbet! Glöm inte att säga upp dig i två veckor här på [nuvarande jobb].
  7. Så stolt över dig! Du har kommit så långt från där du började.
  8. Jag har alltid vetat att du var ämnad för storhet! Grattis till att du äntligen har uppnått det!
  9. Jag är så stolt över att du fick det där fina jobbet! Glöm inte att säga upp ditt [nuvarande jobb].
  10. Hallå där! Grattis till det nya jobbet! Tänk dig att du nu kommer att få arbeta med ännu fler människor som är lika uttråkade och otillfredsställda som du är!

Det finns inget bättre sätt att visa dina vänner hur mycket du bryr dig om dem än genom att skicka dem ett gratulationsmeddelandene till deras nya jobb. Vill du göra det där lilla extra, skicka blommor också. 

Oavsett om det är en vän som precis fått ett nytt jobb, en familjemedlem som fått barn eller ett par som precis förlovat sig, har vi alla människor i våra liv som uppnår stora saker och förtjänar att gratuleras. Och även om ett enkelt ”grattis” eller ”bra jobbat” alltid är uppskattat, är det ibland roligt att vara lite kreativ i sina gratulationer.

De kommer garanterat att få ett gott skratt av det, och det kommer att bidra till att göra deras stora dag ännu bättre. Så gå vidare och skicka ett av dessa meddelanden till din vän idag!