Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

Skicka blommor utomlands

Blommor ett språk alla förstår och uppskattar

Visste du att du enkelt kan skicka blommor utomlands? Nuförtiden är det vanligt att ha vänner och familj utspridda över världens alla hörn, eftersom världen blir mindre och mindre i o med vår ökade rörlighet. Skicka blommor var som helst i hela världen. Det är snabbt och enkelt.

Du kan välja ett svenskt blombud som du hittar i vår lista nedan och skicka blommor utomlands till nästan alla länder i världen. Blommor symboliserar kärlek och sympati. Det är därför blompresenter gör ett så kraftfullt uttalande där ibland ord helt enkelt inte räcker till. Blomspråket har funnits länge och följs av människor från olika kulturer i olika delar av världen. Att skicka blommor utomlands blir mer och mer populärt då processen har blivit så lätt för att visa sina känslor med blommor även på håll. 

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

Beställ blombud

5/5
4.5/5

Leverans samma dag var som helst i världen

Inte bara kan du beställa blommor och förvänta dig leverans samma dag i Sverige, utan du kan också beställa och skicka blommor utomlands och förvänta dig leverans samma dag var som helst i världen! Det spelar ingen roll hur långt borta personen är, det är helt genomförbart. 

Tänk på tidszonerna

Det går bra att skicka blommor utomlands så att de kommer till mottagaren samma dag. Tänk bara på tidsskillnaden. Du måste bara se till att du är medveten om den tidszon som din mottagare befinner sig i när du ska skicka blommor utomlands. Amerika, Östasien och Australien ligger antingen många timmar efter eller många timmar före.  När du vill skicka blommor utomlands får du ta hänsyn till dessa när du ska schemalägga din leverans. Vill du leverera dina blommor längre fram i tiden kan du enkelt välja det önskade datumet och leveransen sker denna dag. Beställer du blommor utomlands med kort varsel behöver du däremot vara medveten om tisdzonen då detta kan påverka vilken dag som mottagaren nås av dina blommor. 

Ute i sista minuten?

Ingen fara många blombud erbjuder leverans samma dag.

ge bort blommor till din flickvän
beställa blommor till din käresta
skicka blommor innan klockan
vackra blommor rött och vitt
Pic-Newsletter.png

Hur går det till at skicka blommor utomlands?

Det är lätt att skicka blommor utomlands. Interflora arbetar direkt med lokala florister över hela världen. Av denna anledning är blommorna alltid färska och du kan också förvänta dig en snabb leverans. För att skicka blommor till utlandet väljer du fliken ”skicka blommor utomlands” när du är inne på det blomsterbud du önskar använda. 

Så här gör du för att skicka blommor utomlands:

  • Gå in hos Interflora eller något annat blomsterbud (Euroflorist eller Florister i Sverige tex)
  • Välj: Skicka blommor utomlands
  • Sedan väljer du land 
  • Välj blomsterarrangemang
  • Välj datum du vill blommorna ska levereras, fyll i mottagarens adress och en eventuell hälsning.

 

Du klickar sedan på ”fortsätt” och väljer därefter du din föredragna betalningsmetod, som antingen kommer att vara Visa, Mastercard, swish, Paypal eller Klarna. Sedan klickar du på ”slutför betalning” och det är allt, du är klar! Så lätt är det att skicka blommor utomlands. Precis så förbereds nu dina blommor för att skickas till din nära och kära på andra sidan jorden.

Det är säkert att skicka blombud utomlands

Du kan använda ett svenskt blombud för att skicka blommor till i stort sett vilket land som helst i hela världen och få den trygghet det innebär i termer av konsumentskydd. Du kan till och med beställa hos Interflora eller Euroflorists svenska hemsidor. Därmed kan du direkt både enkelt och tryggt från Sverige beställa blomsterbud till andra länder. En trygghet i att använda ett blomsterbud i Sverige för att skicka blommor utomlands är att du kan använda dig av betallösningar som du är trygg med exempelvis swish. 

skicka blombud alla hjärtans dag
vackra blommor till bröllopet
beställa blommor till påsk
ge bort blommor till någon du håller kär
beställa blommor till alla hjärtans dag

Länder Euroflorist & Interflora b.la. skickar blommor till

Skicka blommor utomlands

Du kan enkelt skicka blommor till 150 olika länder.

Typer av blommor att skicka när du saknar någon

När du ska skicka blommor utomlands, tänk på vilken typ av blommor som traditionellt har en speciell betydelse.

När det är många mil mellan dig och din nära och kära finns det ingen gåva som är lika dramatisk som blommor. Blommor är vackra, charmiga och doftande. De har förmågan att lyfta upp humöret och lysa upp ett rum. Blommor är ett mycket bra sätt att förmedla känslor mer än något annat. När du vill säga ”jag saknar dig” till någon och ord inte räcker, skicka blommor till den speciella personen, särskilt den typ av blommor som traditionellt symboliserar längtan. Om du vill skicka blommor utomlands tänk på dessa blommor nedan:

Nejlikor

Om du vill skicka blommor, tänk på Nejlikor. Nejlikor är en vanlig blomma att skicka till någon man saknar. De är en populär ”Jag saknar dig”-blomma. Deras färger är rosa och röda. De symboliserar en speciell person som är oförglömlig och någon som väcker beundran hos dig. Nejlikor är ett sött och sentimentalt sätt att låta någon veta att han eller hon är saknad. Nejlikor doftar mjukt och sött.

Stargazer liljor

Stargazer liljor är färgglada blommor som kännetecknas av sina dofter. Stargazer liljor är en relativt ny ras av blommor, som skapades 1978. De heter så här eftersom deras blommor vänder sig direkt upp mot himlen. Deras kronblad är rosa, röda och vita. Blommorna fick sitt namn på grund av deras uppåtvända blomningar.

Vita orkidéer

Vita orkidéer är läckra och känsliga. De symboliserar många begrepp som renhet och elegans. De symboliserar längtan, längtan och ensamhet. Din mottagare som är fysiskt väldigt långt borta från dig kommer säkerligen att få beskedet att du saknar honom eller henne när du skickar dessa vackra fina blommor. De är en ras av blommor som är lätta att ta hand om och underhålla. Vill du skicka blommor som är sentimentala så är vita orkidéer bra val.

Cécile Brünner (klätterros)

Naturligtvis är rosen allmänt känd som en romantisk blomma. Cecile Brunner, även känd som ”klätterros” är en delikat och blek blomma. De finns i persika, grädde och rosa. Deras känslighet påminner om kärlek och längtan. Om du vill skicka blommor till utlandet är klätterros perfekt.

Gör någon glad med ett blombud!

Beställ blombud till Stockholm, Göteborg, Malmö och hela Sverige enkelt.