Svenskaflorister.se

Grattis blommor

Ett sätt att fira livets milstolpar

Grattis blommor, därför livet är fullt av milstolpar. Kanske är det din väns födelsedag? Du vill hälsa någon grattis på födelsedagen? Din kusin har gift sig? Det är mors eller fars dag och du vill skicka en blomma till din förälder. Det är dina föräldrars 50-årsjubileum. En släkting har ett nyfött barn. Vi vill fira dessa händelser.

När någon når en viktig milstolpe i livet vill vi uttrycka våra gratulationer genom att markera händelsen. Ett enkelt sätt att visa kärlek och erkännande är att skicka blommor. Grattis blommor är en markör för en milstolpe i livet. Det är en gammal tradition som är allmänt förstådd av alla vart man än är i världen.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

Beställ blombud

5/5
4.5/5
4.5/5

Grattis på födelsedagen

Grattis blommor tenderar att skapa ett leende på ansiktet hos mottagaren. Oavsett om det är en födelsedag, ett bröllop eller en annan milstolpe, kommer en blomgåva att förgylla hans eller hennes dag ytterligare. Ljusa, färgglada och aromatiska blommor är en fin touch till en redan glad dag. Grattis blommor är en uppvisning av tacksamhet, uppskattning, kärlek och naturligtvis ett sätt att gratulera någon. Vem vill inte ta emot vackra födelsedagsblommor, trots allt?

Vi har alla hört uttrycket ”det är tanken som räknas”. Ibland räcker ingen materiell gåva. När allt kommer omkring riskerar du alltid att din presentmottagare inte ens gillar den dyra (eller billiga) presenten som du mödosamt lagt ner mycket tid på att välja ut. Eller så kanske din mottagare har allt som pengar kan köpa. Det är möjligt. Men tanken och hjärtat bakom en blompresent kommer alltid att uppskattas. Ingenting är så innerligt som en gåva av blommor.

Ute i sista minuten?

Ingen fara många blombud erbjuder leverans samma dag.

Blommor med speciell betydelse

När du skickar en bukett grattis blommor skickar du ett meddelande. Traditionellt har blomster olika betydelser. Vissa blomsterarter har en speciell betydelse fäst vid dem. Att skicka grattis blommor med en viss betydelse för ett visst tillfälle lägger till ett extra lager av mening.

Till exempel representerar:

  • Pioner hängivenhet.
  • Påskliljor betyder en ny början.
  • Tusenskönor betyder oskuld.
  • Förgätmigej betyder sann kärlek och trohet.

 

Tänk på att detta bara är traditioner och färre människor känner till dess betydelse idag i jämförelse hur det varit tidigare. Ändå är det bra att veta om du väljer att skicka speciella blommor med speciella meddelanden.

Skicka blommor utomlands

Du kan enkelt skicka blommor till 150 olika länder.

Skicka grattis blommor:

Online får du ett stort urval av blomsterarrangemang. Alla typer. Ett stort urval av buketter.

Frågor att tänka på för att hjälpa ditt val av blommor att skicka är:

  • Vilken är min mottagares favoritfärg?
  • Skulle hon vilja ha en enda blomma, en bukett eller ett genomarbetat blomsterarrangemang?
  • Skulle hon uppskatta doftande blommor?
  • Vad sägs om färgglada och levande mönstrade blommor?
  • Eller mer subtil och dyster med dämpade färger?

 

Beställ dina grattis blommor online. Det är bekvämt, snabbt och enkelt. Och det bästa är att du inte ens behöver gå hemifrån. Om du är för upptagen är det bara att göra en snabb beställning online. Du behöver inte ta tid från dagen för att gå till en blomsterhandlare. Det är bara att beställa online och få snabb leverans. Det finns till och med leverans samma dag, om du glömt att beställa dina blommor i tid. I våra hektiska liv händer detta ofta.

Blommorna är alltid färska. Du kan planera när du vill att mottagaren ska ta emot blommorna. Kanske vill du att din mottagare ska se blommorna gå i blom gradvis. Eller så kanske du vill att hon ska få en bukett blommor som redan är i full blom. Det är ditt val. Med ett knapptryck kan du få den där speciella personen de vackra gratulationsblommor som hon förtjänar på sin speciella dag.

Gör någon glad med ett blombud!

Beställ blombud till Stockholm, Göteborg, Malmö och hela Sverige enkelt.