Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

Skicka blommor online

Att beställa blommor på nätet

Det har aldrig varit lättare att beställa blommor online och skicka blommor till någon än det är nu för tiden. Med hjälp av internet kan du beställa blommor på nätet. Du kan skicka blommor online till vem som helst var som helst i Sverige. På nätet finns det ett stort urval av olika typer av blommor med helt olika mönster och färger. Det finns vanliga blomarter såväl som mindre vanliga. Allt detta är med ett klick på en knapp. Det är tryggt och bekvämt. Du behöver inte ens lämna bekvämligheten av ditt eget hem.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

Beställ blombud

euroflorist logga
5/5
4.5/5
4.5/5

Leverans samma dag

Om du beställer innan klockan 12:00 på vardagar kan i princip alla blombud leverera blommor avsett vart i Sverige du beställer samma dag. Om din mottagare bor i andra änden av landet kan blommor skickas från en lokal florist istället för från långt borta, vilket säkerställer att färska blommor kommer fram till din mottagares dörr.

Så beställer du blommor på internet

Det är väldigt enkelt att beställa och skicka blommor online.

  • Välj ett blombud ifrån vår lista.
  • Välj vilket blomsterarrangemang du vill
  • Skriv in adressen till den tilltänkta mottagaren, samt om du vill ha en hälsning.
  • Du väljer sedan vilken dag du vill att din mottagare ska få blommorna.

 

Du kan betala med många olika typer av betalningslösningar så som Mastercard, Visa, Swish och Klarna. Bara några klick och du är klar.

Så beställer man blommor online.

Ute i sista minuten?

Ingen fara många blombud erbjuder leverans samma dag.

Ej begränsad av tid eller avstånd

Självklart behöver man inte ens vara i Sverige för att skicka blommor online. Du kanske är utomlands – borta på andra sidan jorden – och du kanske saknar din familj eller vänner där hemma. Allt du behöver göra är att skicka några vackra genomtänkta blommor. Det är som att man är där med dem.

Stort utbud

Fördelen med att beställa blommor online är att det finns ett väldigt stort utbud av alla typer av blommor på nätet. Eftersom vi arbetar med många olika blombud i Sverige såväl som utomlands har vi många olika blommor för alla tillfällen. Bläddra, välj och beställ gärna blommor online.

Hur här det med nöjd kund garanti?

Det går inte tyvärr inte att garantera blommorna ser exakt ut som på bilderna. Däremot gör alltid floristen sitt bästa för att det ni beställer ska vara så likt som möjligt. Det kan vara värt att notera, att om man beställer större kransar eller liknande bör man vara ute i extra god tid eftersom det går åt så mycket blommor.  

Här hittar du respektive butiks köpvillkor: Interflora, Florister i Sverige, Euroflorist.

Skicka blommor utomlands

Du kan enkelt skicka blommor till 150 olika länder.

Anledningar till att skicka blommor

Ge bort blommor till någon du tycker om

Vi skickar blommor för många tillfällen. Födelsedagar, bröllop, årsdagar, mors dag, fars dag, alla hjärtans dag – listan fortsätter. Ett annat tillfälle att skicka blommor är när någon är sjuk. Om någon är sjuk på sjukhuset finns det mycket mer att tänka på än när någon är sjuk hemma. Låt oss titta på etiketten och alla saker du måste tänka på.

Blommor säger mycket. Oavsett om du vill säga ”jag älskar dig”, ”jag tänker på dig” eller ”du är vacker” så finns det en blomtyp för vilket tillfälle som helst. Ingenting kan jämföras med känslan du får när någon ger dig blommor – och det känns bra att ge dem också.

Skicka blommor online Mors dag

Det finns vissa blommor som är bättre lämpade att ge bort till de olika människorna i våra liv. På mors eller fars dag, tänk på ljusa, glada blommor som prästkragar, vildblommor, liljor eller tulpaner. Välkommen och beställa blommor online.

Skicka blommor online alla hjärtans dag

Om du vill skicka något romantiskt till din partner, är röda rosor ett vanligt sätt att uttrycka romantisk kärlek. Rött, naturligtvis, symboliserar romantisk kärlek, skönhet och passion.

Skicka blommor online på födelsedagar

Visste du att varje månad har en blomma förknippad med det? En bra idé för de perfekta blommorna till en födelsedagsbukett är att välja de blommor som hör ihop med födelsedagsmånaden. Nejlikor är till exempel de perfekta blommorna för människor som firar sin födelsedag i januari. På samma sätt är prästkragar de perfekta blommorna för födelsedagar i april och liljor är de perfekta blommorna för födelsedagar i maj. Alla har en färg de gillar mer än andra. Om du känner till mottagarens favoritfärg, plocka blommor i den nyansen.

Skicka blommor och choklad

Det som gör en blombukett eller blombud ännu bättre är när du skickar den med choklad. När du beställer ett blombud eller en bukett online kan du enkelt lägga till choklad om du vill. En kombination av blommor och choklad kommer säkerligen att göra vem som helst dag ljusare.

Skicka blommor till Sjukhus

De flesta sjukhusen accepterar blomförsändelser, men inte alla. Innan du beställer kolla gärna med sjukhuset där den du tänkt skicka blommor till ligger.   

Ljusa, glada blommor kommer att göra ett sjukhusrum till en gladare plats. När din älskade är sängliggande på sjukhuset behöver han eller hon all hjälp och allt stöd han eller hon kan få. Det finns inget som kommer att lysa upp och muntra upp ett sjukhusrum än en massa vackra färgglada blommor. För den som ligger i en sjukhussäng är vetskapen om att de är älskade och omhändertagna värdefulla. Det kommer till och med att hjälpa till med återhämtning. En glad patient i glad humör kommer att återhämta sig snabbare, det är välkänt. När de säger ”kärlek läker” är det sant.

Typ av blomma för någon som är sjuk

Gult är en populär färg att skicka till någon som är sjuk. Det är populärt eftersom det ser ljust, soligt och roligt ut. Gult används för att höja någons humör. Gula prästkragar och solrosor är ett exempel på blommor att skicka till en sjuk person. Gula rosor är också ett bra val.

Slutligen

Det är en underbar sak att blomsterbranschen har utnyttjat internet fullt ut. Att skicka blommor online över hela Sverige och världen har aldrig varit så enkelt. Tänk på all sparad tid, all sparad energi och all stress som elimineras på grund av att du enkelt kan beställa, köpa och skicka blommor på nätet snabbt och effektivt. 

Som det har visats är tid och avstånd inget problem. Om någon bor på andra sidan Sverige spelar det ingen roll. Om du är borta utomlands på andra sidan jorden kan du skicka blommor online. Allt händer omedelbart.

En gåva av blommor är en fysisk manifestation av den kärlek och omsorg som du har för mottagaren. En gåva av blommor är en symbol som man kan röra och lukta på. Du kanske inte är närvarande när personen får sin blomgåva, men budskapet till mottagaren är högt och tydligt. Som vi har sett är det väldigt intressant hur gester som dessa betyder så mycket för människor, till och med så att de hjälper dem att återhämta sig snabbare. Skicka blommor till dina nära och kära idag, för att visa dem att du bryr dig.

kondoleansblommor - visa din omtanke

Gör någon glad med ett blombud!

Beställ blombud till Stockholm, Göteborg, Malmö och hela Sverige enkelt.