Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

Beställa blommor

Finns det något bättre sätt att visa någon att du bryr dig och att du tänker på honom eller henne än att beställa blommor till personen? Att beställa blommor har aldrig varit lättare än nu för tiden. Du behöver inte lämna ditt hem för att göra det. Beställ blommor från internet och få dem levererade till din mottagares adress snabbt och smidigt. Några knapptryckningar så är du klar.

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

Beställ blombud

5/5
4.5/5
4.5/5

Beställ blommor med ett tema

Vilket blombud skulle du vilja beställa och till någon? 

En bukett orkidéer? En krans av jasminer? En vas med rosor? Om du känner att du är lite vilse med vilken typ av blommor du ska skicka, oroa dig inte. Du kan bläddra efter kategori eller tema. Bläddra till exempel i födelsedagskategorin eller bröllopskategorin, eller välj blommor med teman som höst, vinter eller jul.

Interflora, Euroflorist och Florister i Sverige har en flik ”kategorier” som hänvisar till vad blommorna är avsedda för. Interflora och Florister i Sverige kallar denna flik ”tillfällen”, och Euroflorist kallar den ”anledningen”. Dessa kategorier är: blommor till advent, födelsedagsblommor Fars mors dag blommor, krya på dig-blommor, blommor för att fira den nyfödda, romantiska blommor, kondoleansbuketter, begravningsblommor med mera.

Ute i sista minuten?

Ingen fara många blombud erbjuder leverans samma dag.

Beställa blommor utomlands

Interflora levererar till 150 länder, vilket är i princip alla länder på jorden. Euroflorist levererar till 40 länder och Florister i Sverige levererar till 90 länder. Du kan vara säker på att du kan få blommor var som helst på jorden.

Det är lika enkelt att skicka blommor utomlands som att skicka dem här hemma i Sverige. Det blir allt vanligare att människor bor utomlands och bor i alla hörn av jorden. Det är inte ovanligt att ha familj och vänner långt borta på en annan kontinent och i en annan tidszon.

När du inte kan vara tillsammans med någon du bryr dig om, då är en blomgåva en fysisk förkroppsligande av det faktum att du älskar eller bryr dig om den här personen. Inget avstånd är för stort för denna klassiska symbol för kärlek och tillgivenhet. Tid och avstånd är inga problem.

Leverans samma dag

Du är inte begränsad av varken tid eller avstånd när du beställer blommor.

Uppenbarligen behöver du inte ens vara i Sverige för att göra det. Skicka blommor var som helst inom landet eller utomlands, från var som helst i Sverige eller utomlands. Om du vill ha leverans samma dag så har du det.

Kanske saknar du din romantiska partner och du vill att han eller hon ska veta att hon är i dina tankar. Eller så har du inte sett din mormor som bor långt borta och du vill att hon ska veta att hon är älskad och uppskattad. Skicka ett spontant blombud till din partner, eller en bukett blommor till din mormor så kommer blommorna samma dag. Kom ihåg att göra det före klockan 14:00 på vardagar och klockan 10:00 eller 12:00 på helger för att garantera att din blompresent kommer fram samma dag.

Ta hänsyn till tidsskillnader

Du kan också få dina blommor att anlända samma dag var som helst på jorden. Interflora, Euroflorist och Florister i Sverige har alla ett nätverk av tusentals butiker över hela världen. Kom bara ihåg de olika tidszonerna så att din mottagare får blommorna när du vill ha dem.

Beställa blommor och choklad

Om du vill piffa till din present kan du välja att lägga choklad till blommorna också. Choklad kommer verkligen att lägga till ytterligare ett lager till din redan omtänksamma present av blommor. Förutom choklad kan du även lägga till andra valfria saker som ljus, glögg, kaffe, cider, bubbel, kex, hantverk, nallar och så vidare. 

Beställa blommor till sjukhus

När någon är sjuk kommer det att gynna den här personen mycket att veta att han eller hon är i dina tankar. 

Skicka en gåva med blommor till personen. Det kommer säkert att få ett leende på läpparna. Ljusa, glada blommor kommer att göra deras vistelse på sjukhuset bättre. 

Skicka blommor utomlands

Du kan enkelt skicka blommor till 150 olika länder.

Blommor online

Blommor på nätet

Välj din bukett, krans eller valfritt blomsterarrangemang online. Det finns ett brett utbud av blommor, många olika arter, färger och dofter.

Om du gillar att skicka blommor till dina nära och kära, har internet gjort ditt liv mycket enklare. Du kan beställa blommor till vem som helst var som helst i Sverige. Eller till och med långt borta utomlands. På internet finns ett stort urval av alla sorters blomsterarter. Vilket mönster eller vilken färg som helst finns där för ditt val. Om du vill ha blommor som är särskilt väldoftande, så får du det alternativet också. Eller kanske du vill ha en blomart som är särskilt sällsynt? Bläddra runt och hitta det som behagar ditt öga.

Din lokala florist kanske inte har det du letar efter, eftersom de är begränsade av vad de har för tillfället. Med online-florister behöver du inte oroa dig för det. De samarbetar med ett gäng florister över hela Sverige såväl som över hela världen. Eftersom det finns samarbete överallt kan du vara säker på att dina blommor kommer till din mottagare fräscha och friska.

Beställ blommor online genom att följa denna enkla process. Webbplatsen är intuitiv och lättnavigerad. Välj den blomtyp du vill ha och vilken typ av blomsterarrangemang du önskar. Välj sedan vilken dag du vill att din mottagare ska få dem. Med Interflora, om du vill att din mottagare ska få blommorna samma dag, se bara till att din beställning görs före 14:00 på vardagar och före 12:00 på helger. Euroflorister ser till att beställningar anländer samma dag om de görs före 14:00 på vardagar och före 10:00 på helger. Florister i Sverige vill att du lägger din beställning tidigt på eftermiddagen för att säkerställa leverans samma dag, och under helgerna kan du behöva betala extra för att garantera leverans samma dag.

röda rosor till alla hjärtans dag

Gör någon glad med ett blombud!

Beställ blombud till Stockholm, Göteborg, Malmö och hela Sverige enkelt.