Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

Skicka blommor till Brasilien

Att skicka blommor utomlands till Brasilien går snabbt, är enkelt, tryggt och säkert.

Det är faktiskt lika lätt att skicka blommor till Brasilien som att skicka blommor i Sverige eftersom du kan använda samma blombud. Visste du det? Svenska Interflora levererar till exempel blommor i drygt 150 länder i världen igenom lokala florister och Euroflorist till 50-talet. Du kan dessutom beställa via deras svenska sidor när du vill skicka blommor till Brasilien

Blombud

Fördelar

Vårt betyg

Beställ blombud

5/5
4.5/5

De flesta vet inte om de, men svenska blombud så som Interflora och Euroflorist är marknadsledande på att leverera blommor till nära och kära i hela världen. Och vad gäller skicka blommor till Brasilien är de utmärkta att använda, om inte de bästa använda att beställa ifrån vare sig man är i Brasilien eller Sverige.

Skicka blommor från Sverige till Brasilien

Med leverans samma dag?

Många vill skicka blommor till Brasilien, men undrar om man kan skicka blommor till Brasilien med leverans samma dag? Beroende på vilket land ni skickar blommor till kan tidsskillnaden påverka om blommorna kommer fram exakt samma dag i det landet som när du beställde i Sverige. Om du vill veta tidsskillnaden för olika länder i världen följ länken.

Om du istället frågat. Kommer blommorna nå mottagaren i Brasilien inom 24 timmar? Är svaret helt säkert ja, med högsta sannolikhet. Så att skicka blommor utomlands med leverans samma dag går att genomföra till de flesta länder. När du genomför din beställning får du välja önskad dag som lever

Ute i sista minuten?

Ingen fara många blombud erbjuder leverans samma dag.

Leverans direkt hem till dörren i Brasilien

Att skicka blommor till direkt hem till dörren i Brasilien är varken dyrt eller komplicerat. De har liksom vi utarbetade nätverk av logistikkedjor och florister på de flesta ställena. Floristen i {land] fungerar som florister i Sverige och kommer börja förbereda din blombeställning direkt när de fått den. Inom någon timme kommer floristen antingen leverera blommorna själv eller skicka den med ett lokalt servicebud till dörren i Brasilien. 

Det Interflora eller Euroflorist behöver är så klart en adress till mottagaren precis som när man beställer blommor via florister i Sverige. Men det förstod du ju förstås redan. 

Förutom plats för leverans så får du även välja vilken dag du önskar få din leverans. Var uppmärksam på att leverans samma dag inte alltid är möjligt, det kan bero på helgdagar i Brasilien, tidsskillnad med mera. 

Vad ska man skriva för hälsning på engelska?

Här kommer ett par förslag på hälsningar på engelska som passar de flesta tillfällena när man tänkt skicka blommor till Brasilien och annorstädes. Vill man skriva något mer personligt kan man nämna ett gemensamt minne ifrån t.ex. en resa eller en fest som båda sannolikt kommer ihåg och värdesätter.

Är mottagaren svensk, kan du givetvis skriva på svenska. 

Vid sjukdom kan man skriva:

 • Please accept these flowers and hear the words we are not able to speak
 • You are in my thoughts and prayers

Om man med blommorna vill be om ursäkt:

 • I’m so so sorry. Please forgive me
 • How can I begin to say I’m sorry. I didn’t mean to upset you. I hope that you can forgive me.
 

Vid jubileum:

 • Happy Anniversary – My love for you grows with each passing year.
 • Happy Anniversary to the love of my life.
 

Förslag romantiska hälsningar:

 • The beauty of these roses cannot match the beauty and depth of the love I feel for you. You are always in my heart!
 • A lifelong search has reached an end. I’ve found both my love and my best friend.
 

Lyckönska någon på födelsedagen:

 • Hope your birthday’s as terrific as you are.
 • May all your birthday wishes come true!
 

Formella hälsningar som funkar i affärsammanhang:

 • It’s always a pleasure working with you.
 • Warmest regards.
 

Vill man verkligen imponera på någon skickar man med fördel blommorna vid en tidpunkt då man vet många kommer se när mottagaren tar emot dem. T.ex. vid en högtid när hela familjen är samlad eller till vederbörandes arbetsplats.

Fråga mig inte varför, men att visa upp att man fått blommor är nästan lika viktigt som blommorna i sig självt.

Blombud i Brasilien - Vad är skillnaden?

Det kan förekomma lokala skillnader i Brasilien gällande utbudet i förhållande till Sverige. I stort sätt är de samma blommor dock, men i länder utan spritmonopol exempelvis har man faktiskt ofta möjligheten att skicka till vin och öl med blommorna till mottagaren.  

Skicka blommor utomlands

Du kan enkelt skicka blommor till 150 olika länder.

Vanliga frågor och svar

Ungefär som i Sverige men lokala förhållanden kan göra att det skiljer sig något. Av tradition och orsaker som har att göra med tillgänglighet kan en typisk bukett skilja sig något även om blomsterspråket är tämligen internationellt. Mängden blommor som är kotym att skicka kan både vara större eller mindre beroende på vilket land man tänkt att skicka till.

Det finns dock något för alla plånböcker liksom smaker oavsett vilket land du tänkt skicka till. Vi lovar.

Budavgiften är 99 kronor och är inkluderad i priset för blommorna. Priset skiljer sig faktiskt inte emellan Sverige och Brasilien eller något annat land i världen.

Samma priser som för Interflora. 99kr och priset för budet är inbakat i priset för blommorna. Däremot tillkommer ofta en förmedlingsavgift till priset när du beställer blombud i Brasilien eller andra länder i Europa eller världen. 

Det är jätte enkelt, gå in här interflora.se . Välja vilket land du vill skicka till, blombukett, när du vill blommorna ska levereras, skriv in en adress och betala. Så enkelt är det!

Frågan på svaret är nog uppenbar vid det här laget? Om inte. I Sverige skickar vi mest blommor till våra nordiska grannländer; Norge, Danmark och Finland. Men ju mer folk får upp ögonen för hur enkelt det är desto mer blommor skickar vi till Brasilien och utomlands. 

Slutord

Som svensk tycker jag gott man kan vara lite stolt över de internationella blomföretagen som faktiskt startats och drivs ifrån vårt avlånga land. De flesta känner till dem, men inte hur stora och hur uppskattade de faktiskt är som blomsterbud över hela världen.

Att skicka till Brasilien och i stort sett hela världen är lika enkelt och tryggt som att beställa via florister i Sverige. Så vad väntar du på?