Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

13 alla hjärtans dag-presenter som får henne att le. 

Det är den tiden på året igen! Tiden när kärleken ligger i luften och du börjar fundera på vad du ska ge din flickvän på Alla hjärtans dag. Om du inte har några idéer, oroa dig inte – vi har allt du behöver. Här är 13 alla hjärtans dag-presenter som din flickvän faktiskt kommer att älska.

1. En bukett blommor

Finns det något mer romantiskt än en bukett blommor? Vi tror inte det. Oavsett om du väljer ett klassiskt arrangemang med röda rosor eller något lite mer unikt kommer hon garanterat att uppskatta gesten. Läs mer  och beställa alla hjärtans dag blommor.

2. En låda choklad

Vem älskar inte choklad? Om din kvinna har ett sötsug är en låda med hennes favoritchoklad den perfekta presenten. Se bara till att undvika de billiga sakerna!

3. En trevlig middag

Middag och film är alltid en klassisk dejtkväll, men varför inte mixa upp det hela den här Alla hjärtans dag genom att laga en tre-rätters middag hemma? Hon kommer att uppskatta ansträngningen, och du sparar lite pengar i processen. Alla vinner på det!

4. En massage

Finns det något bättre sätt att visa henne hur mycket du bryr dig om henne än att ge henne avkoppling? Unna henne en dag på spa eller en massage hemma, så kommer hon att känna sig fräsch och föryngrad på nolltid.

5. Ett kort med hjärtat i behåll

Ibland är det tanken som räknas. Om du inte vet vad du ska ge henne eller om du har en liten budget, är ett kort som uttrycker din kärlek och uppskattning alltid uppskattat. Lita på oss, hon kommer att bli rörd

6. Ett smycke

Smycken är alltid ett populärt val för Alla hjärtans dag, och det är av goda skäl – det är både romantiskt och praktiskt. Ett halsband, armband eller ett par örhängen är något hon kan bära varje dag som en påminnelse om er kärlek. Se bara till att ta reda på vilken typ av smycken hon gillar innan du gör ditt köp!

7. En romantisk middag för två

Middag och drinkar på en trevlig restaurang är alltid en vinnare i vår bok. Boka bord på hennes favoritställe eller på ett nytt ställe som ni har velat prova tillsammans. Hur som helst blir det garanterat en kväll som hon kommer att minnas.

8. Biljetter till en show eller konsert

Har din flickvän ett favoritband eller en artist? Om så är fallet skulle biljetter till deras nästa spelning vara en fantastisk gåva. Alternativt kan du köpa biljetter till en pjäs, musikal eller annan liveföreställning som du tror att hon skulle gilla.

9. En weekendresa

En romantisk weekendresa är det perfekta sättet att fira Alla hjärtans dag – och det behöver inte vara dyrt! Det finns gott om prisvärda Airbnb-uthyrningar runt om i landet som skulle passa för en mysig och intim miljö. Dessutom ger det er båda något att se fram emot när alla helgdagens galenskaper har lagt sig

10. En hemmagjord present

Hemgjorda presenter är alltid omtänksamma och innerliga – två saker som garanterat kommer att ge stora poäng på Alla hjärtans dag! Du kan baka hennes favoritkakor eller tårta, sätta ihop ett fotoalbum eller en klippbok med era bästa minnen tillsammans, eller till och med skriva en dikt eller sång till henne som uttrycker din kärlek till henne. Oavsett vad du väljer garanterar vi att hon kommer att uppskatta den ansträngning du lägger ner på det.

11 . Ett självvårdspaket

Självvård är viktigare än någonsin nuförtiden, så varför inte sätta ihop ett litet paket med några av din flickväns favoritprodukter? Tänk ansiktsmasker, badbomber, doftljus etc. – allt som kan hjälpa henne att slappna av och varva ner efter en lång dag (eller vecka!).

12 . En prenumerationslåda

Om din flickvän älskar överraskningar (och vem gör inte det?), anmäl henne då till en av dessa populära prenumerationslådor . Oavsett om hon gillar skönhetsprodukter, mode, böcker, mat eller något helt annat finns det säkert en prenumerationsbox som passar hennes intressen perfekt.

13 . En skuldsedel

Ibland är de bästa gåvorna de som inte går att köpa för pengar – och det är där en skuldsedel kommer in i bilden! Skriv ner några omtänksamma saker som du skulle vilja göra för henne – som att laga middag, ge henne massage, ta hand om husdjuren för dagen etc. – och ge det till henne i form av en jag-är-skyldig-dig-kupong . Hon kan lösa in den när hon vill! 

Oavsett vad du ger din flickvän på Alla hjärtans dag i år hoppas vi att det kommer från hjärtat och ger henne ett leende på läpparna. Det är trots allt vad denna helgdag handlar om!