Svenskaflorister.se

Hitta ditt blombud hos oss

Skicka choklad Grängesberg

Mottagaren av ett chokladogram tar inte bara emot god choklad utan även en nervkittlande bit historia. Sedan början av 1500-talet har det njutits av kakaon som är grunden i all choklad. Troligen kom delikatessen till Sverige runt början på 1800-talet. I alla år sedan dess har vi njutit av choklad i kakor, desserter, tårtor och som godis.

Skicka ett chokladogram inom Grängesberg, till en adress i Sverige eller även utomlands med hjälp av ett onlineföretag eller fysisk butik.

Vår topplista chokladogram Grängesberg

Interflora- har en onlinesida för chokladogram och skickar choklad dit du önskar. Länk till deras sida hittar du här Chokladogram via Interflora.

Euroflorist- har chokladogram som tilläggstjänst här och skickar choklad som tillägg vid ditt utvalda valda blombud. Det gör att Euroflorist tillhör de som kan buda choklad i Grängesberg samma dag som beställningen om den sker innan 14.00.

Skicka choklad Grängesberg

Med chokladogram kan du visa en person uppskattning, skänka värme, glädja eller trösta någon du bryr dig om. Chokladogram är rätt vid så många tillfällen och ett omtyckt sätt att uppvaktas på som vid bröllop, dop, grattis till nytillskottet, firande av examen, födelsedagar, fars och morsdagar men även vid krya på dig stunder och högtider.

Runt om i Grängesberg finns det flera olika aktörer av chokladogram att välja mellan online, de erbjuder att skicka godis, chokladkakor med texter, chokladaskar och chokladkorgar med lite extra på ett enkelt sätt, allt utifrån dina önskemål.

skicka choklad
skicka choklad utomlands

FAQ - Vanliga Frågor om att skicka chokladogram

Några få kan leverera samma dag och då är det oftast en tilläggstjänst. Företagen erbjuder olika alternativ, det vanligaste är att beställer du innan 14.00 idag levereras det dagen efter. Utanför Stockholm kan det skilja beroende på postgången.

Den absolut vanligaste dagen för chokladogram, var gärna ute tidigt med din beställning för att säkerställa att det hinner fram i tid då det är högt tryck och mycket uppskattat med chokladogram som Alla hjärtans dags gåva.

Ja, att skicka choklad med bud är en tilläggstjänst som några erbjuder men skiljer sig åt mellan orter och leverantörer.

Ja det går alldeles utmärkt att skicka choklad utomlands. Chokladogram kan beställas för leverans i andra länder än Sverige hos flera företag. Det fungerar då på samma sätt som vid onlineköp inom Sverige. Så dela med dig av den god svenska chokladen till vänner i andra länder. 

Att skicka choklad i form av ett chokladogram finns i flertalet prisklasser och utifrån den glädje och värme ett chokladogram ger till mottagaren så är det billigt.

Vad är ett chokladogram

Det är choklad som skickas i brevform eller med chokladbud till någon som du vill visa att du tänker lite extra på.

Samtidigt som det också är en genomtänkt handling där du ger mottagaren något för alla sina sinnen, synen av små dekorerade praliner, känslan och ljudet av det prasslande pappret och den ljuvliga smaken som sprider sig vid en smakbit. Choklad med hallon, lakrits eller varför inte apelsin. En komplett upplevelse helt enkelt. Beroende på valt utförande är det något som kan glädja mottagaren om och om igen, när chokladen avnjuts och samtidigt påminner om dig. Allting sköter du online.

Hur beställer jag chokladogram i Grängesberg

Handla online

Hitta den perfekta chokladen du vill skicka till någon och placera i varukorgen.

Skicka

Välj var du vill skicka ditt chokladogram och vilken leveransmetod.

Betala

Välj ditt betalsätt. Ofta finns val av klarna, betalkort, direktbetalning från bank och swish.

Varför skicka chokladogram

Sverige & utomlands

Gåvor är en beprövad metod att uppvakta och visa uppskattning på, fin choklad med personlig hälsning förgyller allas dag oavsett ålder eller tid på året. Att få ta emot ett chokladogram förmedlar en känsla av att vara omtyckt och ger välbehag som mottagaren minns dig länge för. Skicka choklad är ett utmärkt sätt att fira och uppmärksamma någon på i de flesta lägen.

Så kan chokladogram levereras i Grängesberg

 • Direkt hem i brevlådan till mottagaren med post.

 • Till mottagarens postutlämningsställe om paketet är skrymmande.

 • Med budfirma direkt till angiven adress.

 • Hem till din brevlåda för personligt överlämnande från dig själv.

 • Presentkort online som mottagaren själv kan använda på onlinesidan.

Skicka chokladogram direkt till mottagaren

Uppvakta direkt i brevlådan, beställ idag online och det skickas för leverans inom 1-3 dagar. Välj fritt ur sortimentets breda utbud. Vad du än väljer så är det ett enkelt sätt att glädja många olika personer på i din omgivning utan att du själv behöver göra arbetet mer än att beställa. Grängesberg erbjuder ett brett sortiment av chokladogram.

Tillfällen att skicka choklad Grängesberg

Att skicka choklad ger det där lilla extra för att visa sin uppskattning, omtanke eller kärlek. Det finns många tillfällen då man kan skicka choklad för att muntra upp och göra någon glad. Här nedan ger vi er några förslag på passande tillfällen men det finns såklart många fler när ett chokladogram uppskattas. 

Skicka choklad
för att bryta ensamheten

Skicka choklad
för att uppvakta på arbetet

Skicka choklad
bara för att

Säg det med choklad! Timmarna då våra äldre nära och kära tillbringar i ensamhet kan vara riktigt många. Tiden ensam kan kännas meningslös och sorgsen. Men med en liten gest som att skicka choklad kan den känslan snabbt ändras till lycka. Vilken choklad är favoriten för din mor/farförälder? Sortimentet är brett så välj choklad med omsorg och skicka med en personlig hälsning som ingår i chokladogrammet. Kaffetåren blir förgylld med guldkant och inte lika ensam då pralinen som avnjuts för tankarna till dig. Så snabbt och smidigt kan ensamtiden brytas av din handling. Det är verkligen en tanke med handling som ger varma känslor länge.

 

Vill du förmedla att hon/han är speciell för dig? Kanske lika mycket som du vill att hon/han inser hur mycket du uppskattar eran relation. Känn känslan bara du tänker den, du tar emot ett chokladbud på arbetet inför dina kollegor av någon som tycker riktigt mycket om dig. Vilket känslorus ger inte bara tanken? Känslan när situationen är på riktigt är att jämföra med stark eufori. Bekräftelse inför sina kollegor, det utkonkurrerar alla likes på Instagram. Även om det är högst troligt att även ett inlägg snart kommer finnas även där för att fylla kroppens känslorus till max. Skicka choklad till den du tycker om, lev i nuet våga för att vinna, skicka choklad idag!

Vardagarna har tagit över och helgen är något som skenar förbi, barnen ska lämnas och hämtas på aktiviteter, tvättberget växer sig högt över tvättkorgskanten och blommorna fick vatten för flera månader sedan och liknar nu ökenväxter. Bryt ekorrhjulet överraska din andra hälft med att skicka choklad till henne/honom på jobbet. Tänk vilken dag, att göra sin partner glad med god choklad som den gillar mitt i vardagen! Vilken energiboost kommer inte hela kroppen fyllas med? Allt du behöver göra är att skicka choklad som levereras dagen efter din beställning.

Skicka choklad
på Alla hjärtansdag

Skicka choklad
för att visa uppskattning

Skicka choklad
som grattis

Alla hjärtans dag är en av de  största blomdagarna på året men det är även en stor dag för chokladogram. Många vill komplettera sina rosor med en fin chokladask. Eller så kanske du vill skicka choklad till någon som betyder mycket för dig men inte är din partner; exempelvis mor-far föräldrar, vänner, syskon eller en arbetskollega som stöttat dig. 

Oavsett vad så är alltid fin choklad uppskattat. 

Alla tillfällen då hon/han funnits vid din sida, vid bra stunder men också vid motiga. Det finns alltid tillfällen att skicka chokladbud och förmedla omtanke eller säga Tack! Utbudet av chokladogram finns i ett brett sortiment, både för veganen, den som har allergi och gourmanden. Vem är din vän? Välj det vännen gillar allra bäst, beställ online och det kommer bli succé. Personlig hälsning ingår och du väljer själv vad som ska förmedlas. Sprid värmen du känner för personen vidare till henne/honom istället för att tro den sprider sig själv. Lycka till!

Har du svårt att hitta på vad du ska ge i present? Skicka choklad det är alltid uppskattat. Har du en vän, släkting, familj som inte bor nära är ett chokladogram den perfekta presenten. Välj något du vet personen gillar eller ta en salig blandning så får de hitta sin favorit. 

Skicka choklad
till påsk

Skicka choklad
till jul

Skicka choklad
till morsdag eller farsdag

Påsk är en stor godisdag. Varför inte lyxa till påskägget och skicka ett chokladogram till någon under påshelgen. Kanske någon som bor en bit bort som du vill visa att du tänker på. Välj de klassiska chokladäggen eller varför inte lyxiga praliner. Praliner fungerar alla årets högtider. 

Det är inte alltid vi kan träffa alla vi önskar till julen. Skicka då en liten chokladhälsning för att muntra upp dem och visa att ni tänker på dem. En del blir ensamma till jul och då kan en liten chokladgest göra mycket för att förgylla dennes dag. 

Visst förtjänar mamma eller pappa lite lyxig choklad på morsdag och farsdag. Det är inte alltid man bor nära sina föräldrar eller mor- och farföräldrar men ändå vill uppvakta dem på morsdag och farsdag. Då är ett chokladogram ett perfekt sätt att visa att man tänker på dem och uppskattar dem i sitt liv. 

Skicka choklad
för att bryta ensamheten

Säg det med choklad! Timmarna då våra äldre nära och kära tillbringar i ensamhet kan vara riktigt många. Tiden ensam kan kännas meningslös och sorgsen. Men med en liten gest som att skicka choklad kan den känslan snabbt ändras till lycka. Vilken choklad är favoriten för din mor/farförälder? Sortimentet är brett så välj choklad med omsorg och skicka med en personlig hälsning som ingår i chokladogrammet. Kaffetåren blir förgylld med guldkant och inte lika ensam då pralinen som avnjuts för tankarna till dig. Så snabbt och smidigt kan ensamtiden brytas av din handling. Det är verkligen en tanke med handling som ger varma känslor länge.

 

Skicka choklad
för att uppvakta på arbetet

Vill du förmedla att hon/han är speciell för dig? Kanske lika mycket som du vill att hon/han inser hur mycket du uppskattar eran relation. Känn känslan bara du tänker den, du tar emot ett chokladbud på arbetet inför dina kollegor av någon som tycker riktigt mycket om dig. Vilket känslorus ger inte bara tanken? Känslan när situationen är på riktigt är att jämföra med stark eufori. Bekräftelse inför sina kollegor, det utkonkurrerar alla likes på Instagram. Även om det är högst troligt att även ett inlägg snart kommer finnas även där för att fylla kroppens känslorus till max. Skicka choklad till den du tycker om, lev i nuet våga för att vinna, skicka choklad idag!

Skicka choklad
bara för att

Vardagarna har tagit över och helgen är något som skenar förbi, barnen ska lämnas och hämtas på aktiviteter, tvättberget växer sig högt över tvättkorgskanten och blommorna fick vatten för flera månader sedan och liknar nu ökenväxter. Bryt ekorrhjulet överraska din andra hälft med att skicka choklad till henne/honom på jobbet. Tänk vilken dag, att göra sin partner glad med god choklad som den gillar mitt i vardagen! Vilken energiboost kommer inte hela kroppen fyllas med? Allt du behöver göra är att skicka choklad som levereras dagen efter din beställning.

Skicka choklad
på Alla hjärtansdag

Alla hjärtans dag är en av de  största blomdagarna på året men det är även en stor dag för chokladogram. Många vill komplettera sina rosor med en fin chokladask. Eller så kanske du vill skicka choklad till någon som betyder mycket för dig men inte är din partner; exempelvis mor-far föräldrar, vänner, syskon eller en arbetskollega som stöttat dig. 

Oavsett vad så är alltid fin choklad uppskattat. 

Skicka choklad
för att visa uppskattning

Alla tillfällen då hon/han funnits vid din sida, vid bra stunder men också vid motiga. Det finns alltid tillfällen att skicka chokladbud och förmedla omtanke eller säga Tack! Utbudet av chokladogram finns i ett brett sortiment, både för veganen, den som har allergi och gourmanden. Vem är din vän? Välj det vännen gillar allra bäst, beställ online och det kommer bli succé. Personlig hälsning ingår och du väljer själv vad som ska förmedlas. Sprid värmen du känner för personen vidare till henne/honom istället för att tro den sprider sig själv. Lycka till!

Skicka choklad
som grattis

Har du svårt att hitta på vad du ska ge i present? Skicka choklad det är alltid uppskattat. Har du en vän, släkting, familj som inte bor nära är ett chokladogram den perfekta presenten. Välj något du vet personen gillar eller ta en salig blandning så får de hitta sin favorit. 

Skicka choklad
till påsk

Påsk är en stor godisdag. Varför inte lyxa till påskägget och skicka ett chokladogram till någon under påshelgen. Kanske någon som bor en bit bort som du vill visa att du tänker på. Välj de klassiska chokladäggen eller varför inte lyxiga praliner. Praliner fungerar alla årets högtider. 

Skicka choklad
till jul

Det är inte alltid vi kan träffa alla vi önskar till julen. Skicka då en liten chokladhälsning för att muntra upp dem och visa att ni tänker på dem. En del blir ensamma till jul och då kan en liten chokladgest göra mycket för att förgylla dennes dag. 

Skicka choklad
till morsdag eller farsdag

Visst förtjänar mamma eller pappa lite lyxig choklad på morsdag och farsdag. Det är inte alltid man bor nära sina föräldrar eller mor- och farföräldrar men ändå vill uppvakta dem på morsdag och farsdag. Då är ett chokladogram ett perfekt sätt att visa att man tänker på dem och uppskattar dem i sitt liv.

Förslag på personlig hälsning

 • Varma gratulationer på din födelsedag!

 • Stort grattis! Jag hoppas du får en fantastisk dag.

 • Tänker på dig!

 • Blommor och choklad på din dag!

 • Längesedan vi sågs, saknar dig!

 • Grattis till bostadsaffären!

 • Må alla dina önskningar gå i uppfyllelse!

 • Varma gratulationer på din/eran speciella dag.

 • Hipp hipp hurra på din/er dag!

 • All lycka och kärlek på vägen i ert äktenskap.

 • Tänker på dig lite extra idag.

 • Med god choklad vill jag/vi visa att jag/vi tänker på dig/er i denna stund som du/ni går igenom.

 • Vill bara visa lite extra uppskattning för det du gör, uppskattar att alltid ha dig vid min sida!

 • Gillar dig och vill visa det med en leverans choklad.

Chokladens- hälsoeffekter

Full med antioxidanter vidgar lagom mäng choklad blodkärlen som leder till minskat blodtryck och bättre blodflöde. Visste du att bara 100 gram choklad med minst 70% kakaohalt om dagen minskar risken för hjärtinfarkt. Så lite som 60 gram choklad på en vecka minskar risken för andra kärlsjukdomar. Du skickar inte bara choklad till den du bryr dig om utan också en riktigt god handling för dennes hälsa och välbefinnande.

Skicka choklad

Med chokladogram kan du visa en person uppskattning, skänka värme, glädja eller trösta någon du bryr dig om. Chokladogram är rätt vid så många tillfällen och ett omtyckt sätt att uppvaktas på som vid bröllop, dop, grattis till nytillskottet, firande av examen, födelsedagar, fars och morsdagar men även vid krya på dig stunder och högtider.

För att skicka choklad till Grängesberg finns det flera olika aktörer av chokladogram att välja mellan online, de erbjuder att skicka godis, chokladkakor med texter, chokladaskar och chokladkorgar med lite extra på ett enkelt sätt, allt utifrån dina önskemål.

Skicka blommor och choklad i Grängesberg

Blombud har ofta en tilläggstjänst där man kan välja att skicka choklad, godis eller annat symboliskt i samma bud. Det gör helheten av hälsningen komplett för mottagarens alla sinnen.

Interflora- är en av företagen som både finns online men som fysiska butiker och erbjuder att skicka choklad och blommor i form av bud mer finns att se här Chokladutbud hos Interflora.

Euroflorister- har ett tillägg till sina blombud att sända med choklad, det går snabbt att Beställ här. Passa på att skicka choklad och fyll ut med blommor för att överraska och uppvakta ännu mer.

Sprid omtanke och kärlek med chokladogram

 • Chokladogram- Kärlekens drivmedel

  Tycker du om någon sådär lite extra mycket, skäm bort personen med god choklad som driver på måbra känslan i kroppen på honom/henne. Uppvakta och förmedla dina känslor direkt ner i brevlådan, personlig hälsning ingår alltid. Kanske är det så tidigt att hälsning ska utebli och vara lite mystisk?

 • Chokladogram i livets olika skeden

  Överraska någon extra när de behöver få veta att du finns där. Det tar inte många minuter, det sker helt online men berikar en relation i år framöver. Slipp dåligt samvete, beställ redan idag. En fin gest som gör den ensamme eller kämpen glad.

 • Det är tanken som räknas- visa den med chokladogram

  Nu har tanken slagit till igen, ”jag borde”. Kanske gnager det dåliga samvetet hela tiden? De flesta av oss känner igen oss, men det behöver inte vara så. Skicka godis, en chokladkaka eller chokladaskar direkt till någon idag för leverans närmaste dagarna! Bestäm vad du vill skicka och vilken dag det ska skickas beställ från vald leverantör och ”jag borde känslan” är bara ett minne blått. Din personliga handling kan kanske betyda riktigt mycket för någon annan.

 • Chokladogram till företaget

  Välj att överraska alla i personalen på företaget hos er, tillfällen att uppvakta någon finns alltid. I ett läge när fler personer samtidigt ska överraskas passar choklad perfekt som tillskott det ökar trivseln vid kafferasten och höjer humöret inför eftermiddagens arbete. En glad medarbetare är en bra medarbetare, en omtänksam chef eller kollega är också riktigt bra att dela dagarna med.